Haberler

  • 05 Haziran 2015

Edebiyat Fakültesi Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi 2014/2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zafer Cirhinlioğlu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Şahbudak, öğretim elemanları, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı.
 
Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, 1982 yılından bu yana Sosyoloji Bölümü’nde görev yaptığını ifade ederek, mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilere başarılar diledi. Her başarının altında aile desteği ve fedakârlığının olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Sevgili mezun kardeşlerimizin her birinin burada yetişen çiçekler olduğunu, bundan sonra ülkemizin değişik coğrafyalarında kendilerinin olgunlaşmış daha güzel çiçekler olarak açmaya devam edeceklerini düşünüyorum. Görev yapacakları yerlerde Sivas’ın elçisi olacaklarını, önce ailelerine sonrada ülkemize faydalı birer meslek elemanları olacaklarına yürekten inanıyorum. Kendilerine önce sağlık, huzur, aile mutluluğu ve mesleki başarılar diliyor,  hepinize saygı ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi. 
 
Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel ise öğretim elemanları ve velilerin öğrencilerle onur duyduklarını ifade ederek, öğrencilerin üzüntülerine ve sevinçlerine velilerden daha fazla tanık olduklarını vurguladı. Öğrencileri imkânlar ölçüsünde ellerinden geldiği kadar hayata hazırlamaya çalıştıklarını belirten Dekan Prof. Dr. Yüksel, “Mezun olan çocuklarımız daha donanımlı ve daha bilgili ve deneyimlidirler. Dilerim hayat sınavında da başarılı olurlar ” şeklinde konuştu. 
 
Konuşmaların ardından fakülte genelinde dereceye giren öğrencilere protokol tarafından takdir belgeleri ve diplomaları takdim edildi.
 
Ardından Sosyoloji Bölümü’nde derece alan ve mezun olan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Dekan Prof. Dr. Hasan Yüksel, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zafer Cirhinlioğlu ve bölüm öğretim elemanları tarafından diplomaları verildi.
 

 

05

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B