Haberler

  • 02 Haziran 2015

CÜ Koleji Ortaokulu Tarafından Müzik Gecesi Düzenlendi

Üniversitemiz Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, CÜ Vakfı Okulları Genel Müdürü Ferhat Doğan, Okul Müdürü İnci Poyraz, öğretmenler, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.
 
Program öncesinde konuşan Okul Müdürü Poyraz, sanatla toplumun ruhunu beslemek adına bu tür programı düzenlediklerini ifade ederek, “Okulumuz olarak yavrularımızı sadece sınava hazırlamakla kalmıyor,  aynı zamanda onları sanatla iç içe olup,  zulme ve şiddete karşı sevgi dolu bireyler olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz. Yarınların güçlü ve büyük Türkiye’sini gerçekleştirmek yolunda başarısını ispat etmiş ilimizin en önemli eğitim kurumlar birisi olan CÜ Vakfı Okulları olarak,  öğrencilerimizi geleceğin parlak yıldızları haline dönüştürmek için eğitim öğretimimize devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 
 
Müdür Poyraz’ın konuşmasının ardından İngilizce Karaoke yarışmasında dereceye giren öğrencilere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. 
 
Müzik Öğretmeni İbrahim İçinkülüğ şefliğinde gerçekleşen programda öğrenciler birbirinden güzel eserleri koro ve solo şeklinde seslendirdi. 
 

02

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B