Haberler

  • 01 Haziran 2015

CMYO'da Mezuniyet Sevinci Yaşandı

Üniversitemiz Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet programına Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, CMYO Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şengönül, öğretim elemanları, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.
 
Tören öncesinde konuşan Vali Yardımcısı Ayhan, Cumhuriyet Üniversitesi ile bağlarının çok güçlü olduğunu ve üniversitemizin kendisi için çok önem arz ettiğini ifade ederek, hayatın hangi mertebesinde olursa olsun asla üniversitelerden kopmamak gerektiğine dikkat çekti. Vali Yardımcısı Ayhan konuşmasında yeni değişim ve gelişmelere adapte olmanın en iyi yolunun üniversitelerle olan bağlar olduğunu söyleyerek öğrencileri, velileri tebrik etti ve hayat boyu başarılar diledi.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ise tam 13 yıl üniversitemize hizmet ettiğini ifade ederek, üniversite bağlarının çok güçlü olduğunu bu yüzden tüm programlara katıldığını sözlerine ekledi. Öğrencilere nasihatte bulunan Başkan Yardımcısı Özaydın,  “Sizler hayata atılacaksınız. Hangi göreve gelirseniz gelin, hangi makamda olursanız olun bunu çok önemsiyorum lütfen, insanları mevkii ve makamlara, siyasi düşüncelerine ve dış görünüşlere göre değerlendirmeyin. İnsanları insan oldukları için sevin” ifadelerine yer verdi.
 
Okul Müdürü Prof. Dr. Şengönül ise öğrencilerin kaliteli bir ara elemanı olarak yetiştirildiklerini ifade ederek, “Bu süreçte değerli hocalarınız sizlere asli görevlerinin yanı sıra bir aile ferdi ve büyüğü gibi gideceğiniz uzun ve zorlu yolda işinize yarayacak, sizin başarılı, mutlu ve huzurlu olmanızı sağlayacak bilgiler ve alışkanlıklar kazandırmaya çalıştı. Yolunuz açık olsun bizleri unutmayın” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından üniversitelerarası basketbol ve voleybol karşılaşmasında dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.
 
Törende daha sonra dereceye giren ve mezun olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından diplomaları takdim edildi. 
 

01

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B