Haberler

  • 01 Haziran 2015

Özel Mahir Sevim Özduman İlkokulu Tarafından Okul Gecesi Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlkokulu öğrencileri tarafından Okul Gecesi etkinliği düzenlendi.
 
Etkinlik öncesinde Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde ilkokul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. 
 
Serginin açılışının ardından Kültür Merkezi’nde devam eden programa Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, BARO Başkanı Hakan Bahadır, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, CÜ Vakfı Okulları Genel Müdürü Ferhat Doğan, İlkokul Müdürü Şamil Turgut, okul müdürleri, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.
 
Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, CÜ Vakfı Okulları olarak okullarının kalitesinin artması adına velilerden aldıkları güçle var gücüyle çalıştıklarını ve bu kapsamda projeler yaptıklarını ifade ederek kendilerine destek veren başta veliler olmak üzere okul idarecilerine, öğretmenlere, idari personele ve öğrencilere teşekkür etti. 
 
Okul Müdürü Turgut ise her insanın bir değer olduğu inancı içerisinde öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettiklerini ifade ederek, “Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer hayatınıza bir pencere açıp temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize.  Değerli velilerimiz, emanet olarak aldığımız evlatlarınıza öğretmenlerim ve personellerimle birlikte hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden sevgi dolu bireyler olarak sizlere takdim ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından öğrenciler hazırladıkları tiyatro gösterisi, dans ve folklor gösterileri, koro ve çeşitli etkinlikleri sahnelediler. 
 
Programın sonunda mezun olan 4.  sınıflara protokol üyeleri ve velileri tarafından diplomaları takdim edildi.
 

01

Haziran

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B