• 29 Mayıs 2015

İletişim Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz İletişim Fakültesi mezunları için Fakülte Konferans Salonu’nda tören düzenlendi.

Törene Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ümit Arklan, öğretim üyeleri ile öğrenci aileleri katıldı.

Törende konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol,  bir toplumun huzuru ve refahının  yetiştirmiş olduğu özgür iradeli bireylerin sayısıyla ölçülebileceğini  kaydederek, mezun olan öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Dekan Erol’un konuşmasının ardından mezun öğrenciler için hazırlanan veda filmi katılımcılara izlettirildi.

Törende daha sonra dereceye giren ve mezun olan öğrencilere protokol tarafından diploma ve çeşitli hediyeler verildi.

İletişim Fakültesinde derslere giren Vali Yardımcısı Salih Ayhan, öğrencilerine öğütlerde bulunarak, gelecekteki hayatlarında başarılar diledi ve gittikleri yerlerde Sivas’ın gönüllü turizm elçisi olacaklarına inandığını söyledi.

Tören sonunda  keplerini havaya fırlatan öğrenciler  davul zurna eşliğinde halaylar çektiler.