• 28 Mayıs 2015

Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törene Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fikret Ergüngör, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Pof. Dr. Metin Bozkuş, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Meral Kelleci, öğretim elemanları, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından verilen mini konserin ardından törende konuşan Dekan V. Prof. Dr. Ergüngör, öğrencilerin kendi kanatlarıyla yuvadan uçtuklarını ve ayakları üzerinde durmaya başlayacaklarını söyledi. Öğrencilerin iş hayatının karanlık ve kasvetli zor koridorlarında yürüyeceklerini aktaran Prof. Dr. Ergüngör konuşmasını şöyle şekilde sürdürdü: “Bu dikenli yollarda yolunuzu kaybetmeyin. Dürüstlükten, adil olmaktan vazgeçmeyin. Beşeri sevin, işinizi yapamayacak dahi olsanız hastalara yumuşak davranın, neden yapamadığınızı onların anlayabileceği şekilde anlatın. Yolunuz bahtınız açık olsun kendinize iyi bakın”

Konuşmaların ardından dereceye giren ve mezun olan öğrencilere diplomaları protokol ve öğretim elemanları tarafından takdim edildi.