Haberler

  • 27 Mayıs 2015

Üniversitemiz ORAN'dan Teknik Destek Almaya Hak Kazandı

Üniversitemiz adına TR72/15/TD/0037 Referans No’lu “Ulusal ve Uluslararası Fon Kaynakları Entegre Veri Tabanının Oluşturulması” Başlıklı Teklif, Teknik Destek Almaya Hak Kazandı.
 
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile Cumhuriyet Üniversitesi arasında temsil ve imzalama yetkilisi olarak Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turan Orhan tarafından Kayseri’de Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile imzalanan sözleşme kapsamında hedef kitlenin AB Hibe Programları, KOSGEB ve TÜBİTAK projelerinin hazırlanması ve uygulanması konusunda, proje yönetim ve risk analizlerinin nasıl oluşturulması gerektiği konusunda alınacak eğitim ile kurumsal kapasitenin artırılmasının amaçlandığı vurgulandı. 
 
Konuyla ilgili yapılması planlanan eğitimlerde akademik personelin görevli olduğu ilgili fakülteler, yüksek okullar ve proje ortakları, üniversite - şehir - sanayi işbirliği kapsamında ortak çalışmalar konusunda bilgi ve deneyimlerini ortaya koyarak, projelerin arttırılması konusunda görüş alışverişinde bulunacakları ifade edildi. 
 
Konuyla ilgili bilgiler veren Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Turan Orhan,  “Bu kapsamda yapılacak eğitimlerin bilim, eğitim ve teknolojiye dayalı yeni fikir ve buluşlara sahip küçük ve orta ölçekli işletmeler ile girişimcilerin geliştirilmesi, yeni ürün, yeni süreç, bilgi ve/veya hizmet üretilmesi ve ticarileştirilmesi için araştırma, geliştirme, inovasyon ve endüstriyel uygulama projelerinin neler olduğunu öğrenmeye olanak sağlayacaktır” dedi. 
 
 

27

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B