• 21 Mayıs 2015

Gökkuşağı Engelliler ve Dostları Derneği Tarafından Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemizde düzenlenen Engelleri Kaldır Adlı panele  konuşmacı olarak katılan Sivas eski Tugay Komutanı Kemerburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fahri Erenel, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Haldun Sümer, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kasım Durmuş, ODTÜ İşaret Dili Eğitmeni Bülent Tekin,  Gökkuşağı İşitme Engelliler Dernek Başkan Yardımcısı Mustafa Epik, İşaret Dili Eğitmeni Ceyhun Ölmez, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Sultan Uçuk, İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Fatih Atakul, İşaret Dili Tercümanı Faruk Bilge, İşitme Engelliler Dernek Üyesi Oğuz Poyraz, Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Dağüstü, Muharip Gaziler Derneği Eski Başkanı Süha Tan ve Yeşil Işık Engelliler Derneği Başkanı Turhan Cin Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernek üyeleri Rektör Prof. Dr. Kocacık’a engellilerin eğitimi ile ilgili çeşitli taleplerini ileterek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, dernek üyelerinin taleplerini değerlendireceklerini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.