• 20 Mayıs 2015

2015 Mezuniyet Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından Mezuniyet Sergisi açıldı.

Öğrenciler Fatma Şahin, Ayşe Hazırcı, Emrullah Çetin, Kübra Karadaş, Gonca Moran, Atakan Kızılaslan, Ebru Yazarlı, Zehra Çiğdemgül, N. Tuba Güvendi, Arif Çağlayan, Esra Özkaya, Özgül Ger, Levent Bulut, İpek Akgün, Eyyüp Yılmaz, Seden Yılmaz tarafından  Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleşen serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, GSF Dekanı Prof. Dr. M. Hilmi Bulut, Türk Müziği Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Erol başara, öğretim elemanları ve öğrenciler  katıldı.

Açılışın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul ve beraberindekiler sergiyi gezerek öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldı.

Mayıs