Haberler

  • 19 Mayıs 2015

Rektör Vekili Prof. Dr. Buyruk, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Gençlik Haftası - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sivas’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
Etkinliklere Vali Âlim Barut, 5. Piyade Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral F. Celaleddin Sağır, Başsavcı Murat İrcal, Rektör Vekili Prof. Dr. Ertan Buyruk, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın ve Salih Ayhan ve protokol üyeleri katıldı.
 
Kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Yürüyüşü düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Kongre Bahçesi’nde Sportif Gösteriler (Wuşhu-Aykido-Bilek Güreşi) ile Jimnastik Gösterileri’ne yer verildi. 
 
Rektör Vekili Prof. Dr. Buyruk ardından üniversitemiz tarafından düzenlenen ‘19 Mayıs’ın Cumhuriyet Tarihimizdeki Yeri ve Önemi’ adlı panele katıldı.
Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panele ayrıca Vali Alim Barut, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, öğretim elemanları ve vatandaşlar katıldı. 
 
Oturum Başkanlığını Okutman Ergün Tarıkahya’nın yaptığı panelde Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Kubilay Gül ve Atatürk İlkeleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Okutman Necip Günaydın sunumlarını gerçekleştirdi.
 

19

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B