Haberler

  • 18 Mayıs 2015

Günay Soluk Anaokulu Öğrencileri Tarafından Yıl Sonu Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Günay Soluk Anaokulu tarafından Yıl Sonu Etkinliği, Mezuniyet Sergisi ve Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.
 
Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Ertan Buyruk, Hayırsever Günay Soluk, Özel Mahir Kurucu CÜ Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Ferhat Doğan, Ortaokul Müdürü Şamil Turgut, Anaokulu Müdürü Selma Erbaş, öğretmenler, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı.
 
Tören öncesinde ilk olarak öğrenciler tarafından yapılan eserlerden oluşan serginin açılışı yapıldı.
 
Serginin açılışını gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Ertan Buyruk, Hayırsever Günay Soluk ve okul müdürleri sergiyi gezerek,  Resim Öğretmeni Ceren Taşseten’den bilgiler aldı.
 
Serginin ardından törenin açılışında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Ertan Buyruk başarının tamamen bir ekip işi olduğunu ifade ederek, başarının müdür, öğretmenler, sınıf ablaları ve idari personellerle el birliği içinde elde edilmesi gerektiğini söyledi. Rektör Vekili Prof. Dr. Buyruk, ”Tüm öğretmenlerimiz var gücüyle evlatlarımızı en iyi şekilde eğitmeye ve geleceğe hazırlamaya çalışıyorlar. Fiziki anlamda yetersizliklerimizin varlığını biliyoruz. Bu konuda ciddi yoğun çalışmalar yapılıyor. Yakın zamanda Anaokulu’nun büyütüleceği müjdesini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Biz okullarımızda kaliteli bir artış olmasını istiyoruz. Sayının artmasından ziyade eğitim kalitemizi sizlerin de desteğiyle belli yerlere getirmeyi arzu ediyoruz” diyerek programı düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti. 
 
Anaokulu Müdürü Erbaş ise CÜ Vakfı Okullarının büyük bir aile olarak hizmet ettiğini ifade ederek, Anaokulu olarak okul öncesi eğitimde çocukların eğitime hazırlarken paylaşmayı, dayanışmayı, sevgiyi, sosyalleşmeyi ve birlikte yaşamayı öğrendiklerini ifade etti. Müdür Erbaş, “Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim, gömleğin ilk düğmesidir ve bunun doğru iliklenmesi gerekir” diyerek programda emeği geçenlere teşekkür etti. 
 
Konuşmaların ardından Anaokulu öğrenciler tarafından çeşitli gösterilere yer verildi.
 
Program sonunda öğrenciler diplomalarını alarak yeni eğitim öğretim hayatına merhaba dedi.  

18

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B