Haberler

  • 16 Mayıs 2015

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, Tekerlekli Sandalye Dağıtım Töreni'ne Katıldı

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yardıma muhtaç engelli aileler için Sunucu Müge Anlı tarafından gönderilen 20 adet tekerlekli sandalyenin dağıtım töreni gerçekleştirildi.

 

Dernek binası önünde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, milletvekili adayları, Dernek Başkanı Halil Geçgil, dernek üyeleri, siyasi parti il temsilcileri,  engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. 
 
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk organizasyonda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, bu tür yardımların örnek olması gerektiğini sözlerine ekledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, üniversitemiz başta olmak üzere Sivas’ta binalar inşa edilirken engelli vatandaşlarımızın ulaşımlarında kolaylıkların sağlanması gerektiğini vurgulayarak, “Üniversitemizde engelli öğrencilerimiz için engeller ortadan kaldırılmış durumda. Sayın Rektörümüzün talimatlarıyla binalarımızın giriş çıkışları ve asansörleri de öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek durumda. Hepimiz insanız, bizler bu dünyada huzur içinde yaşamak zorundayız” dedi.
 
Dernek Başkanı Geçgil ise dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek, tekerlekli sandalyeleri gönderen Müge Anlı’ya ve destek veren herkese şükranlarını belirterek teşekkür etti.
 
Yapılan konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk ve beraberindekiler tarafından engelli vatandaşlara sandalyeleri teslim edildi. 
 
 
 
 
 
 
 

16

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B