• 16 Mayıs 2015

Türk Halk Müziği Konseri Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın katkılarıyla akademik ve idari personellerinden oluşan Koro ve Solo Konseri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sivas Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Ömer Korçum Şefliğinde gerçekleşen konsere Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık Eşi Leman Kocacık,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli Eşi Sema Hizmetli, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Süha, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, fakülte dekanları, enstitü ve yüksekokul müdürleri, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Konserde Sivas başta olmak üzere, Türkiye’nin birçok yöresine ait türküler,  solist ve koro üyeleri tarafından seslendirildi.

Üniversitemiz Halk Oyunları Ekibi'nin de sahne aldığı konserin sonunda Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık,  Şef Ömer Korçum ve koro üyelerini tebrik ederek, teşekkür etti.