Haberler

  • 15 Mayıs 2015

Rektörümüz Türkiye 1. Olan Halk Oyunları Ekibi İle Bilek Güreşi ve Mau- Thaı Dalında Derece Alan Sporcularımızı Kutladı

Türkiye üniversitelerarası Halk Oyunları Yarışmasında Türkiye birincisi olan üniversitemiz Halk Oyunları Ekibi, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’na katılarak üniversitemizi temsil eden öğrencimiz Ali Emre Fırıncıoğulları ile Muay – Thaı Türkiye Şampiyonasına katılarak altın ve bronz madalya kazanan  öğrencilerimiz Fatih Odabaşı ve Furkan Türkoğlu’nu Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, yardımcılarıyla birlikte  Senato Salonu’nda ağırladı. 
 
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı’nın da katıldığı programda Rektör Prof. Dr. Kocacık, üniversitemizin spor dalında yaptığı başarıların Türkiye genelinde ses getirdiğini ve bu başarıların önemli olduğuna dikkat çekerek, üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden oyuncu ve sporcularımızı kutladı ve teşekkür etti.
 
Oyuncu ve sporcularla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler, sporcularımızın başarılarının devamını dileyerek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti. 
 

15

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B