Haberler

  • 13 Mayıs 2015

ZARA MYO'nda 20. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Devam Ediyor

Üniversitemiz Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu'nda 20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları tarafından icra verilen konser yoğun ilgi gördü. 

Konsere Rektör Prof Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Güzel sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hilmi Bulut,  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fikret Ergüngör, Zara İlçe protokolü, öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.  

Program öncesinde konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık Zara MYO’nun 20. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, ilçelerde yapılan faaliyetleri çok önemsediklerini söyledi. İlçe yüksekokullarına desteklediklerin artarak devam edeceğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık programda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hilmi Bulut ise Zara Ahmet Çuhadaroğu Meslek Yüksekokulu’nda konser programını sunmaktan duydukları memnuniyeti ve mutluluğu dile getirerek "Keşke imkânımız olsa da ilçelerimizde okuyan öğrencilerimize seçmeli ders olarak müzik eğitimi verebilsek. Bu hizmeti bir seminer şeklinde belli zamanlarda sunabiliriz” diyerek katkı sağlayan herkese teşekkür etti.  

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman konuşmasında: "Bu yıl okulumuzun 20. yılını kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Bu amaçla okulumuzda akademik, kültürel ve spor gibi alanlar olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan biri de bugünkü konser programımız. Çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Rektörlüğümüz olmak üzere, Zara Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve diğer kurum idarelerine ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Faaliyetlerimiz çeşitli alanlarda yıl boyunca devam edecektir" dedi.  

Gerçekleşen konserin ardından sanatçılara program sonunda teşekkür belgeleri takdim edildi. 

13

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B