Haberler

  • 11 Mayıs 2015

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul, Engelli Askerler Adına Düzenlenen Temsili Yemin Törenine Katıldı

Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığında engelliler için temsili yemin töreni düzenlendi. Törende askeri üniforma giyen engelliler yemin ederek 1 günlük temsili askerlik yaptı.
 
Kışla içerisindeki sinema ve toplantı salonunda düzenlenen törene Vali Alim Barut, Belediye Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, askeri erkan ile aileler katıldı. 
 
Tugay Komutanı Tuğgeneral Celaleddin Sağır törende yaptığı konuşmada, "1 gün de olsa bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı arz ederim. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Kıymetli anneler ve babalar; sanırım sizler de evlatlarınızın askerlik hizmetini icra ettiği bugünü hayatınız boyunca hatırlayacak ve onlarla gurur duyacaksınız. Mehmetçiklerimizin yaşadığı gurur, heyecan ve mutluluğu gözlerindeki ışıltıdan kolaylıkla anlayabiliyorum. Bugün onlar için çok önemli bir gün. Onlar temsili de olsa askerlik hizmetini yapmaya, yüreklerinde besledikleri vatan sevgisini göstermeye, vatan ve millete hizmet için her türlü engeli kolaylıkla ortadan kaldırabileceklerini bizlere gösterdiler" dedi.
 

11

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B