• 12 Mayıs 2015

Dünya ve Türkiye'de Sigorta Sektörü ve İstihdam Fırsatları Konulu Panel Düzenlendi.

Üniversitemiz Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu’nda Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen “Dünya ve Türkiye’de Sigorta Sektörü ve İstihdam Fırsatları” konulu panel CMYO Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Programa Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi İlhan Çelebi, Öğretim Görevlisi Bayram Gül, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlhan Çelebi’nin açılış konuşmasının ardından Oturum Başkanlığını Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi  Ali Rıza Ataman’ın yaptığı panelde Axa Sigorta Karadeniz Bölge Müdürü Barış Macit ve Bölge Müdür Yardımcısı Coşkun Topçu sigortacılık sektörü hakkında bilgiler vererek, öğrencilere geleceğe yönelik kariyer imkânlarını anlattı.

Panel teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.