Haberler

  • 11 Mayıs 2015

Rektörümüz Sivas Hizmet Vakfı Olağan Genel Toplantısına Katıldı

Sivas Hizmet Vakfı 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı Vali Âlim Barut Başkanlığında gerçekleştirildi.
 
İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sivas Hizmet Vakfı İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Mahir Tevruz, Vali Yardımcıları Salih Ayhan, Ömer Kalaylı ile vakıf mütevelli kurul üyeleri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Vali Barut, Sivas Hizmet Vakfı’nın Sivas’ı tanıtmak yönünde çabalarını sürdürdüğünü söyleyerek, “Kökleri çok derinlere inen bir şehir kültürüne ev sahipliği yapan  Sivas, aynı zamanda çok zengin ve halk kültürünün yeşerdiği bir vadidir. Bu son derece zengin kültürü ve tarihi olan şehrimiz hepimize gurur vermektedir. Sivas’a hizmet için kurulan bu vakfımızın Sivas adına yapacağı çalışmalarla çok daha ileride olmalıyız. Meselelerimize ortak bakış açısı geliştirmek, dertlerimize el birliğiyle çareler üretmek ve daha güzel bir geleceğe doğru müspet adımlar atmak için Sivas Hizmet Vakfı’nın çok uygun bir zemin olduğunu düşünüyorum” dedi.
 
Vali Barut’un konuşmasının ardından Divan Başkanlığına Yüksel Demirgil Başkan Yardımcılığına Ragıp Ergüner ve Ruhi Ergüner seçildi.   
 
Toplantıda daha sonra Vakıf Genel Sekreteri Saadettin Doğan tarafından faaliyet raporları, bilanço, denetim raporları okundu.
 
Dilek ve temennilerinin ardından toplantı, yeni vakıf üyelerinin seçilmesiyle son buldu.
 

11

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B