Haberler

  • 08 Mayıs 2015

Rektörümüz ve Senato Üyeleri İrfan Meclisine Katıldı

 

 

Susamışlar Konağında gerçekleşen İrfan Meclisi programına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,  Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri ile öğretim üyeleri katıldı. 

İrfan Meclisinde konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, şehirlerin gelişmesi adına üniversitelerin ve akademisyenlerin üzerine büyük görevler düştüğünü ifade ederek, “İnsan ömrü oldukça kısa, bu sürede çok çalışmak, çok fazla üretmek, şehrimize katkı sağlamak lazım. Her kültürü içerisinde barındıran, birlik ve beraberliğin sağlandığı bir şehirde yaşamak bizim zenginliğimizdir” diye konuştu.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, İrfan Meclisi’nin amacından bahsederek, “Bu toplantılar sayesinde Sivas’ta tartışma, paylaşma, bir araya gelme kültürünün güçleneceğine inanıyorum. Yöneticiler olarak bizler bu mecliste yapılan eleştirilerden ve önerilerden çok faydalı bilgiler elde ediyoruz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz başta olmak üzere Belediye Başkanı Sami Aydın ve ekibine üniversitemize gösterdikleri katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, şehrimizdeki birlikteliğin sağlanması adına İrfan Meclisi’nin büyük önem taşıdığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Kocacık, daha sonra üniversitemiz hakkında bilgiler vererek, Sivas’ın ve üniversitemizin tanıtımı noktasında üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını vurguladı.

İrfan Meclisinde bir sunum gerçekleştiren Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Yücel, Kemaleddin İbn Hümam hakkında bilgiler verdi.


 

 

08

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B