• 08 Mayıs 2015

Hafik Kamer Örnek MYO'da Türkiye'de Gümrük Sistemi ve Kariyer İmkânları Adlı Söyleşi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, Sivas Gümrük Müdür Vekili  Türkel Mücahit Öztürk tarafından 'Türkiye'de Gümrük Sistemi ve Kariyer İmkânları' konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide Öztürk, Türkiye ve dünyadaki gümrük sistemi, dış ticarette kullanılan belgeler ve uygulamaları, gümrüklerde dolaylı temsil, gümrük teşkilat yapısı ve istihdam olanaklarına ilişkin bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularının ardından Öğretim Görevlisi Engin Dursun ve Yüksekokul Sekreteri Oğuz Demirkaya tarafından katkılarından dolayı Türkel Mücahit Öztürk'e teşekkür belgesi takdim edildi.