Haberler

  • 07 Mayıs 2015

İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz ile Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde "Önce İş Güvenliği" başlıklı İş Sağlığı ve Güvenliği paneli gerçekleştirildi.
 
Panele Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Levent Sağlam, üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, Belediye Başkan Yardımcıları, Kurum Amirleri, Öğretim Üyeleri, davetliler ve öğrenciler katıldı.
 
İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Levent Sağlam’ın konuşmasının ardından üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, iş sağlığı ve güvenliğinin kamu ve özel sektördeki uygulaması aşamasında ciddi sıkıntıların olduğunu ifade ederek,  ”Bu anlamda bu etkinliğin, bir farkındalık yaratma adına büyük fayda getireceğine inanıyorum. Panelde bütün daire amirlerimizin bulunması bizim için ayrı bir değer. Bu panelin daha çok interaktif  ve sıcak bir ortamda geçmesini arzu ediyoruz. Çünkü bu panelde ortaya çıkacak birtakım sonuçların özellikle değerli idarecilerimize özel sektördeki arkadaşlarımıza ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.
 
Panel Başkanı ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tatar’ın konuşmanın ardından panele geçildi. Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kazım Görgülü, Doç. Dr. Halis Başel, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emrullah Hayta, SGK Müdür Yardımcısı Sami Sarıtepe, Sivas İl Halk Sağlığı Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Özer Yılmaz panelde sunumlarını gerçekleştirdiler. 

07

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B