• 10 Ağustos 2010

Üniversitemiz Toplu Taşıma Ana Durağı, Diş Hekimliği Fakültesi Çevresine Taşınıyor

Üniversitemiz  Camii yanında bulunan Belediye toplu taşıma ana durağı,Diş Hekimliği Fakültesi çevresinde bulunan araziye taşınıyor. Öğrenci ve vatandaşlarımızın dilekçe ve önerilerini değerlendirerek taşıma kararı alan Belediye ve üniversitemiz yönetimi,Sivas Halk Otobüsleri Kooperatifi yetkilileriyle de görüşerek fikir aldılar. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ve Sivas Belediyesi Halk Otobüsleri kooperatifi yetkilileri, yeni alanı inceleyerek otobüs güzergahları konusunda ortak fikir ve görüşlerde bulundular.Yeni ana durağın, öğrencilerimizin yurtlara daha güvenle ulaşması ve vatandaşlarımızın hastane ve Diş Hekimliği Fakültesine kısa sürede ulaşması planlanıyor. Öğrenci yurtlarına yakın mevkide olacak olan ana durakta öğrenci ve vatandaşlar için belirlenen güzergah değişmezken,camii yanında bulunan durakta ise indirme ve bindirme yapmaya devam edilecek.

Ağustos