• 07 Mayıs 2015

Hakkâri Üniversitesi Folklor Ekibi'nden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemizde yapılacak Türkiye Üniversiteler Halk Dansları Şenlik ve Final Yarışması’na katılmak üzere üniversitemize gelen Hakkâri Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bedrettin Yüksek, beraberindekiler ve Folklor Ekibini temsilen 4 öğrenci, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ın da katıldığı ziyarette Şube Müdürü Yüksek, Sivas ve Cumhuriyet Üniversitesi’ni çok beğendiklerini ifade ederek, Halk Dansları’na yaptıkları ev sahipliği ve misafirperverliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür etti ve Hakkâri Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Halk Dansları Şenlik ve Final Yarışması’na katılımlarından dolayı Müdür Yüksek ve öğrencilere teşekkür ederek, üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Mayıs