• 05 Mayıs 2015

Rektörümüz Trafik Güvenliği Haftası Etkinliklerine Katıldı

Sivas Valiliği tarafından düzenlenen Karayolları Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında Kongre Bahçesi’nde program düzenlendi.

Programa Vali Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Başsavcı Murat İrcal, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, protokol üyeleri ile davetliler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından anaokulu ve ilköğretim bölümü öğrencileri tarafından trafik gösterileri düzenlendi.
Dereceye giren öğrenciler tarafından çeşitli şiirlerin ve öykülerin okumasının ardından Vali Barut ve beraberindekiler tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Törende ayrıca Rektör Prof. Dr. Kocacık, yılın şoförüne çeşitli hediyeler takdim etti.

Programda son olarak protokol üyeleri tarafından Trafik Haftası nedeniyle açılan stantlar gezildi.