Haberler

  • 04 Mayıs 2015

Üniversitemizde Spor Şenliği Başladı

Üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ile Koç Fest arasında imzalanan protokol kapsamında üniversitemiz BESYO Spor Salonu'nda başlayan ve 7 Mayıs 2015 tarihinde  sona erecek olan Koç Fest Gençlik Festivali Üniversitelerarası Hentbol 1. Lig müsabakaları ile Tırmanma Duvarı etkinliklerinin açılış seremonisi başladı.

Turnuvaya Erkeklerde 6 üniversite (Akdeniz, Boğaziçi, Cumhuriyet, Çukurova, Doğu Akdeniz ve Selçuk) bayanlarda ise 5 (Aksaray, Çukurova, Doğu Akdeniz, Hacettepe ve Mersin) üniversite dahil oldu.

Koç Fest Spor Tırmanışı ise Cumhuriyet Spor Salonunda başladı.  2 gün sürecek Koç Fest Spor Tırmanışı’nın Türkiye Şampiyonası 9 üniversite ve 41 sporcunun katılımı ile düzenlenecek.

Her iki turnuva için BESYO Spor Salonu'nda gerçekleşen açılış töreni ve seremoniye Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı, BESYO Müdür Yardımcısı Mutlu Cuğ, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Hasan İnan,  öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık turnuvaların Şenlik havasında geçmesi temennisinde bulunarak, sporculara başarı diledi.

Konuşmaların ardından üniversitemiz öğrencileri dans gösterilerini sergiledi.

Gösterinin ardından Semih Saygıner tarafından Bilardo Gösterisine yer verildi. Saygıner, bilardonun başlangıçta öğrenilmesi gereken belli birkaç vuruş tekniğini göstererek, zorlu vuruş teknikleri ile gösterisine devam etti. Gösterilerin ardından müsabakalara devam edildi. 

Ayrıca sosyal medyada büyük ilgi gören Doğa Konakoğlu , Barbaros Dikmen ve Murat Cem Oğuz ise Üniversitemiz Kültür Merkezinde öğrencilerimizle söyleşide bulundular. 

04

Mayıs

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B