Haberler

  • 28 Nisan 2015

CÜSEM ile 4 Eylül TV Arasında Protokol İmzalandı

Üniversite – Şehir işbirliği çerçevesinde üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) ile Sivas’ta yayın yapan 4 Eylül TV arasında Güzel Konuşma Sanatı ve Diksiyon kursu konusunda protokolü imza töreni yapıldı. 

Rektörlük makamında gerçekleşen protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, 4 Eylül TV Genel Müdürü Ömer Çakal ve Genel Yayın Yönetmeni Can Vural katıldı. 

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Sivas – Üniversite işbirliği etkinliklerine ışık tutacak çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini ifade ederek, CÜSEM bünyesinde değişik kurs ve seminerlerin yapıldığını söyledi. Bu seminerler kapsamında 4 Eylül TV işbirliği ile Güzel Konuşma Sanatı ve Diksiyon adlı bir kurs düzenleneceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Bu kurs çerçevesinde Sivas Türkiye’nin en güzel konuşan ve en güzel diksiyonu olan ili olsun hedefiyle yola çıktık. Düzenleyeceğimiz kursların, hedeflere ulaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum Kursun düzenlenmesinde katkısı olan televizyon yetkililerine ve CÜSEM Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Kursun amacına ulaşması, şehrimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Rektör Prof. Dr. Kocacık’ın konuşmasının ardından iki kurum arasında protokol imzalandı. 

28

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B