Haberler

  • 28 Nisan 2015

Ecdada Selam Adlı Şiir Dinletisi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Sosyal Etkinlikler Kulübü tarafından Ecdada Selam adlı şiir dinletesi üniversitemiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Dinletisi öncesinde Amfi Tiyatro’da Sivas Belediyesi Mehter Takımı gösterileri ile atlı birliklerin gösterilerine yer verildi. 

Gösterilerin ardından şiir dinletisi programına geçildi. Şiir dinletisine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Kore Gazileri, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı. 

Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, etkinlikle beraber geçmişin yâd edildiğini ve özlemlerin giderileceğini söyleyerek, Sosyal Etkinlikler Kulübüne emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Erturhan ise emeğin saygıya değer ve kutsal olduğunu söyleyerek, “Aslını inkâr eden haramzadedir diye bir söz vardır.  Biz aslımızı inkâr etmiyoruz. Aslımızla iftihar ediyoruz. Yeni nesillerimizin de ecdadımızın manevi değerleriyle yetişmesini gönülden arzu ediyoruz. Bu etkinliklerin bunlara katkı sağlamasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.  Program, Mehteran ve Sema gösterileriyle devam etti. 

28

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B