Haberler

  • 23 Nisan 2015

Rektörümüz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerine Katıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Selçuklu Ortaokulu öğrencileri tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde Görsel Sanatlar Sergisi’nin açılışı ile 23 Nisan Kutlama Programı gerçekleştirildi. 
 
Programa Vali Âlim Barut, Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, il protokolü, davetliler ile öğrenciler katıldı. 
 
Programda ilk olarak Görsel Sanatlar Sergisi’nin açılışı Vali Âlim Barut ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi. 
 
Serginin açılışının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalara yer verildi. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından Sivas’ta spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere il protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
 
Programda daha sonra 23 Nisan oratoryosu sahnelendi. Öğrenci korosunun seslendirdiği konserin ardından program, tekvando ve halk oyunları gösterilerinin sergilenmesiyle sona erdi.
 

23

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B