Haberler

  • 22 Nisan 2015

Sivas Turizmine İlişkin Toplantı Düzenlendi

Sivas - üniversite işbirliği kapsamında üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından Sivas’ın turizm potansiyeli, turizm için atılabilecek önemli adımlar ve ortak kararların alınabilinmesi hususunda yüksekokul müdürlüğünce toplantı düzenlendi. 

Toplantıya Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Şahbudak, İl Kültür Müdür Yardımcısı Halit Karakoç, Oran Kalkınma Ajansı Genel Koordinatörü Ömür Kurtulgan, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili İsmail Bıyık, Müsiad Sivas Şubesi Kadın Kolları Başkanı Fatoş S. Göze, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Özlem Akın ile öğretim elemanları katıldı. 

Müdür Yrd. Doç. Dr. Şahbudak toplantının ilk kez yapıldığını söyleyerek, toplantının amacı hakkında bilgiler verdi. Toplantının Sivas’ın turizmi adına yapılabilecek yol haritasının çıkarılması adına gerçekleştiğini ifade eden Müdür Yrd. Doç. Dr. Şahbudak, programın faydalı geçmesi temennisinde bulunarak katkı sağlayanlara teşekkür etti. 

Müdür Yrd. Doç. Dr. Şahbudak’ın konuşmasının ardından katılımcılar tarafından Sivas’ın turizminin canlanması ve daha cazip hale nasıl gelinebileceğine dair fikir ve görüşlere yer verildi.

 

22

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B