Haberler

  • 21 Nisan 2015

Rektörümüz 2015 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

Vali Âlim Barut Başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ayrıca Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcıları Salih Ayhan, Mustafa Aydın, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Sedat Özata, kurum müdürleri, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları ile davetliler katıldı.  

Vali Barut’un açılış konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, üniversitemizin öğrenci, idari ve akademik sayılarıyla beraber üniversitemizde kurulan merkezlerden bahsederek,  Etüt Proje, Kampus Altyapı, Derslik ve Merkezi Birimler, Rektörlük Ek Bina, Merkezi Kütüphane, Mimarlık ve Veteriner Fakülteleri, Muhtelif İşler Projeleri, Yayın Alım Projeleri, Hastane Onarım ve Teçhizat Harcamaları hakkında bilgiler verdi.  

Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı, Açık Kapalı Spor Tesisleri, Merkezi Araştırma Laboratuarı, Rektörlük Bilimsel Araştırma Projeleri harcamaları ve çalışmaları hakkında da genel bilgiler verdi ve  toplantıyı düzenleyenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. 

21

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B