• 15 Nisan 2015

Şampiyon Karatecilerimizden Rektörümüze ziyaret

31 Mart - 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Sakarya’da yapılan Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonasında derece alan sporcularımız Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Kocacık, altın madalya kazanarak üniversitemizi ve ülkemizi temsilen Zabljak, Montenegro da yapılacak olan Üniversitelerarası Avrupa Karate Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan  BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği I. sınıf öğrencisi Gökhan Filiz'i ve Bayanlar Türkiye 3.‘sü olarak Bronz madalya alan Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Serpil Karakaya'yı gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Antrenör BESYO Öğrencisi Seher Kehçi'nin katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, sporcularımıza gerekli desteği vereceklerini belirterek, sporcularımızın başarılarının devamını diledi.

Nisan