Haberler

  • 15 Nisan 2015

Kolej Öğrencileri Okuma Bayramı ve Okul Gecesi Etkinliğinde Biraraya Geldi

Üniversitemiz Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu tarafından Okuma Bayramı etkinliği düzenlendi. 

Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Alptekin Yücel, Okul Müdürleri Ferhat Doğan, İnci Poyraz, Şamil Turgut, okul öğretmenleri, öğrenci aileleri ile öğrenciler katıldı. 

Programın açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okullarının ticaret kaygısı yaşamayan, tamamen eğitime hizmet vermek amacıyla kurulmuş okullar olduğunu dile getirerek, okul idarecileri, öğretmenler ve ailelerin büyük destekleri ile CÜ Vakfı Okullarının hak ettiği yerde olduğunu sözlerine ekledi. Rekabetin güzel bir olay olduğunu söyleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, “Sivas’ta son dönemlerde kurulan özel okullar var. Tabi bizim kaygımız ticaret yapmaktan ziyade kaliteli bir eğitim olduğu ve kısıtlı bütçe ile hareket edildiği için belli noktalarda elbette ki rekabet edemeyebiliyoruz. Rekabet ettiğimiz tek nokta vardır ki oda eğitim kalitemizdir“ diyerek programda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Okul Müdürü Şamil Turgut ise konuşmasında okul olarak amaçlarının geleceğin teminatı olan yavrulara başta sağlam bir kişilik kazandırmak, araştıran, sorgulayan, özgüveni yüksek, vatanını, milletini, bayrağını seven insanlara karşı saygılı birer birey olarak yetiştirmek, onları bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak olduğunu söyledi. 

Sınıf Öğretmeni Makbule Yücel ise “Sevgili öğrenciler kısa zamanda okumayı ve yazmayı öğrendiniz. Haklarınızı ve görevlerinizi okuyup öğrendiniz böylece iyi bir insan iyi bir yurttaş olmak için ilk adımı atmış oldunuz. Gelecek günler sizlerle daha güçlü daha mutlu daha umutlu olacak. Sizler geleceğin gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından 1. sınıf öğrencileri tarafından çeşitli gösterilere yer verildi.

15

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B