Haberler

  • 13 Nisan 2015

Sağlık Yönetimi Günleri Sona Erdi

Üniversitemizde 5 ayrı oturumda gerçekleşen Sağlık Yönetimi Günleri programı Kültür Merkezi’nde düzenlenen panelle sona erdi. 

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fikret Ergüngör, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Numune Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Hayati Öztürk, Hastane Başmüdürü Rahmiye Gültekin, sağlık çalışanları ve öğrenciler katıldı. 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Başhekim Prof. Dr. Gökçe başhekimin görevleri,  hastane yönetimi ile ilgili bilgiler vererek, “Başhekim görevleri belli yönetmeliklerle belirlenmiş, yıllarca eklemeler çıkarmalar revizyonlar yapılmış,  2003, 2005 ve  2011’de  bu revizyonlarla başhekimin görevleri azalmamış günden güne artmıştır. Bizde Başhekim görevlerinin ne olduğuna resmi gazetede de ki teyit edilen yönetmeliğe bağlı kalıyoruz” ifadelerine kullandı. 

Prof. Dr. Gökçe’nin konuşmasının  ardından panele geçildi. Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başmüdür Rahmiye Gültekin ve Başhemşire Ergül Koçak panelde Sağlık Yönetimi ile ilgili genel bilgiler verdi. 

13

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B