Haberler

  • 11 Nisan 2015

Üniversitemiz Bakü'te Düzenlenen Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) Eğitim Fuarına Katıldı

Kafkasya Üniversiteler Birliği  (KÜNİB) üyesi olan Üniversitemiz, KÜNİB’in Bakü’de düzenlediği Eğitim Fuarı’na katıldı.

Yaklaşık 2000 öğrencinin ziyaret ettiği fuarda Devlet ve Vakıf Üniversiteleri olarak toplam 31 Üniversite tanıtıldı. Fuara Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Aslan ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun Ali Aykıt ile Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Okatan katıldı.

Türkiye’nin eğitim için çok cazip bir ülke olarak görüldüğü Azerbaycan’da KÜNİB Eğitim Fuarları lisans ve lisans üstü düzeyde eğitim görmek isteyen öğrencileri Üniversitelerimiz ile buluşturuyor.

Fuarda Üniversitemiz yetkilileri tarafından katılımcılara Üniversitemiz ve İlimiz hakkında bilgiler verilerek tanıtıcı broşürler dağıtıldı. Bir uluslararasılaşma projesi olarak tanımlanan KÜNİB Eğitim Fuarlarının ilki geçtiğimiz yıl Bakü’de, ikincisi ise geçtiğimiz ay Üsküp’te düzenlenmişti. Gelecek toplantılarının Kafkasya ve Avrupa coğrafyasının yeni bölgelerinde düzenlenmesi planlanan KÜNİB Eğitim Fuarları, Üniversitelerimizin küresel eğitim sektöründeki payını arttırmayı amaçlıyor.

11

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B