Haberler

  • 08 Nisan 2015

Hentbol Federasyonu Başkanı Eyüboğlu'ndan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul'a Ziyaret

Bir dizi ziyaret için Sivas’a gelen Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Başkanvekili Haydar Arslan Üniversitemiz Spor Tesislerini inceledi. Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı ve Başkanvekili, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil'i ziyaretinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul’u makamında ziyaret etti. 

Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil ve Öğretim Görevlisi Selim Yavuz’un da katıldığı ziyarette Başkan Eyüboğlu, federasyon olarak üniversitemize her türlü desteği vereceklerini ifade ederek, üniversitemiz spor tesislerinin Hentbol branşında standartların üstünde olduğunu söyleyerek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul ve BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kangalgil’i tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul, Cumhuriyet Üniversitesi’nin sportif faaliyetlerinin ve başarılarının artarak devam ettiğini söyleyerek, Başkan Eyüboğlu ve Başkan Vekili Arslan’a iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

08

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B