• 09 Ağustos 2010

İmranlı İlçesi Meslek Yüksek Okuluna Kavuşuyor

Üniversitemiz senato kararı ile İmranlı ilçemiz Meslek Yüksek Okuluna kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurumundan onaylanan karar İlçe genelinde sevinçle karşılandı.Açılacak Meslek Yüksek Okulunda,yönetim ve organizasyon bölümüne bağlı işletme programı,finans ve bankacılık bölümüne bağlı maliye bölümü, mülkiyet,korunma ve güvenlik bölümüne bağlı işçi sağlığı ve iş güvenliği programı olmak üzere toplam 3 bölümden oluşuyor. Açıklanan kararın ardından İlçe erkanı, Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş’ı ziyaret etti. Üniversitemiz senato salonunda gerçekleşen ziyarette,İmranlı Kaymakamı Ömer Dağdeviren,Belediye Başkanı Osman Özdemir ve ilçe yönetimi, Meslek Yüksek Okuluna her türlü desteği vereceklerini belirterek, yurt ve lojman yapımı konusunda da hiçbir fedekarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizdiler. Ziyarette, Rektör Dökmetaş ve senato üyelerine şükran ve minnet duygularını ifade eden  ilçe yönetimi halkında,alınan karardan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Rektör Prof.Dr.İlyas Dökmetaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde kişileri yaşadıkları yerlerde  mutlu görmek  için  İl ve İlçelerimizi büyütmek, geliştirmek  istediklerini belirtti. Rektör Dökmetaş,öğrencilerin öğrenim görerek, ülkelerine ve ailelerine faydalı bireyler olarak yetişmelerini arzuladıklarını ifade ederek,Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı ve üyeleri başta olmak üzere, destek veren herkese,teşekkür etti.

Ağustos