Haberler

  • 06 Nisan 2015

Kamu Bilgi Sistemi Personel Harcamaları Yönetim Sistemi Eğitim Seminer Programı Düzenlendi

Kamu Bilgi Sistemi Maaş Modülü ile Kamu Bilgi Sistemi Personel Harcamaları Yönetim Sistemi Eğitim Seminer Programı Düzenlendi. 

Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Maliye Uzmanı Süleyman Şahin tarafından verilen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz, Sami Bozpolat, daire başkanları ile idari personel katıldı. 

Seminerin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, bu tür seminerlerin kurumlar bazında önem arz ettiğini ifade ederek, bununla ilgili konuları güncellemek gerektiğine dikkat çekti. Toplumsal gelişme içinde yaşam kalitesinin artması için ekonomik gelişmenin önemli olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, seminerlerin kurumlar ve kurum çalışanlarına büyük katkılar sağlayacağını ifade ederek, Maliye Uzmanı Süleyman Şahin’e ve semineri düzenleyenlere teşekkür etti. 

CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Poyraz ise ülkenin her alanda hızlı bir gelişim sağladığını söyleyerek, bu sürece ayak uydurmak için personelin, konusuna hâkim olan uzman kişiler tarafından eğitilmelerinin büyük önem arz ettiğini söyledi. Bu tür eğitim seminerlerinin akademik/idari personel için ihtiyaç duyulan  alanlarda daha sık yapılması gerektiğine dikkat çeken Prof. Dr. Poyraz, seminerlerin her alanda devamını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından Maliye Uzmanı Süleyman Şahin, Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi Eğitimi konularında katılımcılara geniş çaplı bilgiler verdi. 

06

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B