• 03 Nisan 2015

Mehmet Akif'i Anlamak Adlı Konferans Düzenlendi

Sivas Valiliği, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimde Sivasi Hareketi işbirliğinde Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi’nde Mehmet Akif’i Anlamak adlı konferans düzenlendi.

Eğitimci Yazar Fatih Akbaba tarafından verilen konferansa Vali Âlim Barut, Merkez Valisi Adnan Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜ Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim ve Ortaokulu Müdürleri Şamil Turgut, İnci Poyraz, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Eğitimci Yazar Fatih Akbaba konferansında İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy’un bilinmeyen yönlerini hikayeler eşliğinde anlattı.

Konferans sonunda Vali Barut konuşmacı Akbaba’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Nisan