Haberler

  • 02 Nisan 2015

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Buyruk, Fidan ' Fide Dağıtım Programına Katıldı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Buyruk Sivas İl Özel İdaresi tarafından yürütülen, Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün teknik destek sağladığı Mikrohavza Bazlı Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında  yapılan Fidan- Fide dağıtım programına katıldı.

 

Sivas İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Demostrasyon Meyve Bahçesi’nde düzenlenen programa Vali Âlim Barut, Başsavcı Murat İrcal, Vali Yardımcısı ve İl Özel  İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, ilçe kaymakamları, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürü İhsan Aslan, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Barut’un törende yaptığı konuşmada; “Bugün burada çok güzel bir birlikteliği yaşıyoruz. Bir fidanı toprakla buluşturacağız ve bize birden fazla meyve verecek. Artık ekonomik açıdan güçlü olabilmemiz için birim alanı daha büyük ve tamamı ile ilmi metotlarla meyvecilik, sebzecilik yapmak zorundayız” dedi.

Vali Yardımcısı Salih Ayhan ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan’ın konuşmaların ardından Vali Barut ve protokol üyeleri tarafından çiftçilere dağıtılmak üzere ilçe kaymakamlarına meyve fidanları teslim edildi.

02

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B