Haberler

  • 02 Nisan 2015

Şampiyon Öğrencilerimizden Rektörümüze ziyaret

19-26 Mart 2015 tarihinde Tunus’ta yapılan IPC Atletizm Grand Prix'i 1500 metre yarışında 1. olarak altın madalya kazanan Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi Bölümü II. Sınıf öğrencimiz görme engelli Oğuz Akbulut ile kılavuz atlet Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü III. sınıf öğrencimiz Muhammed Emin Tan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil,  öğrencilerimizin antrenörü olan ve aynı zamanda Milli Takım antrenörü Öğretim  Görevlisi Ertürk Yamen’de hazır bulundu.

Sporcu öğrencilerimiz ziyarette, 15-07-Mayıs 2015 tarihleri arasında Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından üniversitemiz de yapılacak olan Atletizm Milli Takım kampından sonra 08-18 Mayıs 2015 tarihinde Güney Kore’de IPSA Dünya Oyunlarında, 21-31 Ekim tarihlerinde de Katar’da yapılacak olan IPC Dünya şampiyonasına katılarak kürsüye çıkmayı hedeflediklerini belirterek, en büyük hedeflerinin ise 2016 yılında Rio'da yapılacak Paralimpik Oyunlarına katılmak ve madalya kazanmak olduğunu belirttiler.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise sporcularımızın başarılarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu, hem üniversitemiz, hem de ülkemizi temsil ederken gerekli desteğin verileceğini belirterek başarılarının devamını diledi.

02

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B