• 02 Nisan 2015

Belediye Başkanı Sami Aydın Zara MYO Öğrencileri Bir Araya Geldi

Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın, üniversitemiz Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek, "Şehir ve Üniversite Gençliği" konulu konferans verdi.

Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala,  Sivas Belediyesi Meclis Üyeleri ve Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekkulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, öğretim elemanları, ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Zara Ahmet Çuhadaroğlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yalman, “Belediye Başkanımız Mimar Sami Aydın’ı burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Davetimizi kırmayıp burada bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum dedi.

Siyasi yaşamıyla birlikte iş hayatındaki deneyimlerini de anlatan Sivas Belediye Başkanı Mimar Sami Aydın, program sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtladı.