Haberler

  • 02 Nisan 2015

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Tarafından Belediye Sosyal Tesis Çalışanlarına Eğitim

Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde çalışan personellere üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından mesleki geliştirmeye yönelik eğitimler verildi.

16-25 Şubat 2015 tarihleri arasında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Öğretim Görevlisi Özlem Akın tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gruplar halinde verilen ‘Konukla İletişim’ ‘Konuk Memnuniyeti’, ‘Konuk Şikâyetlerine Çözüm Bulma’, ‘Konuk Tipleri ve Davranışları’, ‘Konuk Beklentileri’, adlı eğitimler sonunda katılımcılara Belediye Başkanlığı makamında katılım belgesi takdim töreni düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yükseokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Şahbudak, öğretim elemanları ile eğitimlere katılan tesis personelleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Aydın, seminerlerde emeği geçenlere teşekkür ederek “Bir taraftan personelimizin daha donanımlı olarak hizmet vermesini hedeflerken, diğer taraftan da Üniversite ile şehir arasındaki kaynaşmayı ve ilişkiyi güçlendirmek istiyoruz. Üniversitemiz şehir için çok büyük bir potansiyel. Üniversitenin, öğrenci eğitiminin yanı sıra şehrin gelişimine de katkı sağlaması gerekir. Bu bağlamda İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki 217 arkadaşımız bu eğitimleri aldı. Belediye olarak hizmet içi eğitimlere çok önem veriyoruz”  diyerek bu bağlamda başta Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık olmak üzere Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu ise, personelin vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla bu faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirterek, eğitimler neticesinde düzenlenen sınavda başarılı olanların sertifika almaya hak kazandığını kaydetti.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özlem Akın ise konuşmasında, ilk olarak verilen teorik eğitimlerde konukla iletişim, konuktaki davranışlar, beklentiler, memnuniyet ve sorunlar konusunda personelin bilgilendirildiğini ifade ederek, ikinci bölümde ise iş başı eğitimi düzenlendiğini söyledi.

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Sami Aydın ve beraberindekiler tarafından eğitimlere katılan personellere belgeleri verildi. 

02

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B