Haberler

  • 01 Nisan 2015

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan Rektörümüze Ziyaret

Bugün Günlerden Yarın” konulu proje konferansına katılmak üzere üniversitemize gelen Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali  Erkul, Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Doğuş Grubu CEO’su Akhan, Doğuş Grubu olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Bugün Günlerden Yarın platformunun üniversite gençliğine yönelik bir çalışma olduğunu söyleyerek, öğrencilerin ihtiyaçlarına ve kariyerlerine mümkün olduğunca destekte bulunduklarını söyledi.

Bu proje kapsamında 9 üniversiteye gittiklerini ifade eden Akhan, Cumhuriyet Üniversitesi’nde yapılan programdan öğrencilerin faydalanmalarını temenni ederek Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık Akhan ve ekibine üniversitemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, öğrenciler adına yapılan tüm faydalı girişimleri olumlu karşıladıklarını dile getirdi. Öğrencilere eğitimlerin yanı sıra kendilerinin yarınlarını planlamada yardımcı olunması gerektiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Kocacık, etkinliğin öğrencilere bu konuda yol gösterici olacağını düşündüğünü söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

01

Nisan

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B