Haberler

  • 31 Mart 2015

Gurbetçi Gençlerden Üniversitemize Ziyaret

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın katkılarıyla Avrupa Türk Birliği Gençlik Köprüsü adı altında Sivas’a gelen yurt dışında yaşayan gurbetçi gençler,  üniversitemize gelerek Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ziyaret ettiler.  

Yaklaşık 7 ülkeden gelen gençleri Rektörlük Senato Salonu’nda ağırlayan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Rektör Danışmanı ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Adnan Taşkın gençlerle karşılıklı görüşerek üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.  

Avrupa Türk Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Nazmi Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette gurbetçi gençlerimiz,  Türkiye ve üniversitemiz eğitim sistemi ile ilgili birçok konuda merak ettikleri soruları Rektör Prof. Dr. Kocacık ile paylaştılar.  

Gurbetçi gençler ayrıca 3 gün süreyle üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Toparlı ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kubilay Gül tarafından verilen Türk Dili ve Türk tarihi konularında eğitimlere katıldılar. 

31

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B