Haberler

  • 27 Mart 2015

Oran Kalkınma Ajansı Destek Ofis Binasının Açılışı Yapıldı

Oran Kalkınma Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Rektör  Prof. Dr. Faruk Kocacık, Oran Kalkınma Ajansı Destek Ofis Binasının Açılışına katıldı.
 
Açılışa ayrıca Vali Âlim Barut, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Başsavcı Murat İrcal, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Oran Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Fatih Gavgacı,  Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, İl Kültür Müdürü Kadir Pürlü ile çok sayıda davetli katıldı. 
 
Açılışta konuşan Vali Âlim Barut, “Anadolu kültürünün bir güzel eserini yeniden hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı da diğer ajanslar gibi müesseseleşti. Kendilerine önemli yerler edindi. Şimdi de tarihi bir dokuda geleceği planlayacaklar. Geçmişe dayanarak geleceğimizi planlayacağımız güzel bir açılışta bir aradayız. Ofisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Vali Barut’un konuşmasının ardından İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın yaptığı duanın ardından hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.   
 

 

27

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B