Haberler

  • 26 Mart 2015

Öğrenciler Ulaşımla İlgili Sorunlarını Başkan Danışmanı Yuvacı'ya İlettiler

 

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Ulaşımdan Sorumlu Belediye Başkan Danışmanı Erdoğan Yuvacı, fakülte dekan yardımcıları, Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Yalman, üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Kerim Karasu, Eğitim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Muhammet Özden ile öğrenciler katıldı. 

Toplantıda konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Sarı Eğitim ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin yaşadığı ulaşım sorunun çözülmesi noktasında bir araya geldiklerini ifade ederek, Başkan Danışmanı Yuvacı ve Kooperatif Başkanı Yalman’a toplantıya katıldıkları için teşekkür etti. Dekan Prof. Dr. Sarı, amaçlarının fakültelerde  öğrencilerin ulaşımla ilgili yaşadığı sorunları  en aza indirmek olduğunu söyleyerek, toplantının faydalar sağlamasını temenni etti. 

Toplantıda söz alan Başkan Danışmanı Yuvacı Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas için bir nimet olduğunu söyleyerek, belediye olarak öğrencilerin Sivas’ı tercih etmesi için çeşitli çalışmalar başlattıklarını söyledi. 

Ulaşımla ilgili her soruna eğildiklerini ve bunun çözülmesi noktasında çaba serf ettiklerini belirten Başkan Danışmanı Yuvacı, Fadlum köprüsünün tamamlanmak üzere olduğunu, yaz aylarında ise Yenişehir bölgesinden üniversitemize duble yol yapımının başlanacağını söyledi. 

Büyük araçların alınacağını söyleyen Başkan Danışmanı Yuvacı, üniversitede daha önce 78 araçla çalışıldığını bu sayının 100’e çıktığını sözlerine ekledi. Başkan Danışmanı Yuvacı, öğrencilerin kampüste saat başı ring servisi taleplerinin karşılanmasının mümkün olmadığını söyleyerek, bununla ilgili çözüm önerilerini öğrencilerle paylaştı. 

 

26

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B