• 25 Mart 2015

'Anne Sütü Bir Hak, Emzirme Sorumluluk' Adlı Resim Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dr. Zehra Gölbaşı ile Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Okutmanı Şükran Bulut Atölyesi öğrencileri tarafından 2015 Sivas Anne Sütü ve Emzirmeyi Destekleme Yılı etkinlikleri kapsamında ‘Anne Sütü Bir Hak, Emzirme Sorumluluk’  adlı resim sergisi açıldı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen serginin açılışına Vali Âlim Barut’un eşi Miyase Barut, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın eşi Yurdagül Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Eşi Leman Kocacık, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Bulut, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Fikret Ergüngör, il protokolü, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını gerçekleştiren Vali Âlim Barut’un eşi Miyase Barut ve beraberindekiler daha sonra sergiyi gezerek resimler hakkında Okutman Bulut ve öğrencilerden bilgi aldı.

Mart