Haberler

  • 23 Mart 2015

Kolej Öğrencileri Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Üniversitemiz Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu öğrencileri tarafından Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri ve Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü nedeniyle ‘Sende Hisset Çanakkale’yi’ adlı şiir, müzik ve drama programı düzenlendi.
 
Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır, CÜ Vakfı Okulları Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan, Mahir Sevim Özduman Ortaokul Müdürü İnci Poyraz,  Mahir Sevim Özduman İlkokul Müdürü Şamil Turgut, Günay Soluk Anaokulu Müdürü Selma Erbaş, CÜ Vakfı Okulları öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
 
 Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ortaokul Müdürü İnci Poyraz, Çanakkale Zaferi’nin milletin varoluş mücadelesi olduğunu söyleyerek, Birinci Dünya Savaşı’nda kahraman askerlerimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazdığı, cihanı hayrete düşüren bir kahramanlık destanı olduğunu sözlerine ekledi. Ortaokul Müdürü Poyraz,  "Ben de bu gururla, tarihimizin en şanlı destanını yazan bütün şehitlerimizi ve onlara önderlik eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, minnet, şükran ve saygıyla anıyor, kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer vererek gecenin düzenlenmesinde emeği olan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
 
Müdür Poyraz’ın konuşmasının ardından 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi ve şehitler adına hazırlanan müzik, şiir, drama ve tiyatro gösterilerine yer verildi. 
 
 

 

23

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B