Haberler

  • 23 Mart 2015

İl Kültür ve Turizm Müdürü'nden Rektörümüze Ziyaret

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, müdür yardımcıları Teoman Karaca ve Halit Karakoç ile  birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.
 
 Ziyarette Müdür Pürlü, Rektör Prof. Dr. Kocacık’ın şehrin geleceğine yönelik güzel çalışmalarının olduğuna dikkat çekerek, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve üniversitemizin her zaman yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.
 
Kültür müdürü Kadir  Pürlü ziyarette ayrıca Kültür Müdürlüğü tarafından yapılan Yukarı Kızılırmak Kültür ve Doğa Yolu Haritası’nı ilk kez Rektör Prof. Dr. Kocacık’a sunduğunu ve Kızılırmak’ın artık gezilecek bir alan olduğunu söyleyerek, acentelerin bu bölgeye gezi düzenlemesi halinde öğrencilerin bu tür teknik ve turistlik gezilere ilgi göstermelerini temenni etti. Bu konuda Rektör Prof. Dr. Kocacık’tan destek isteyen Müdür Pürlü, “Öğrencilerimizin bu alanı gezmeleri noktasında desteklerini bekliyoruz” dedi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Müdür Pürlü ve yardımcılarına ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, kültür müdürlüğünün her zaman üniversitemize yakın ilgi ve işbirliği sergilediğini sözlerine ekledi. Bugüne kadar yapılan işbirliği ve etkinlikleri aynı şekilde sürdüreceklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Sayın Müdürümüzün desteği ve sıcak yaklaşımı gerçekten bizleri çok memnun ediyor. Kültür müdürümüzün bize hediye ettiği Yukarı Kızılırmak Kültür ve Doğa Yolu Haritası’nı öğrencilerimizle paylaşacağız. Öğrencilerimizin bu yöreyi tanımaları için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca Müdür Pürlü’nün kendisine takdim ettiği Piri Reis Kitabını da üniversitemizin kütüphanesine kazandıracaklarını ifade ederek, öğrencilerimizin ve personelimizin bu kitaptan yararlanmaları için imkan sunacaklarını belirtti.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, İl Kültür Müdürlüğü ile işbirliğinin giderek artacağını söyledi ve Müdür Pürlü ile müdür yardımcıları Karaca ve Karakoç'a teşekkür etti.

23

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B