Haberler

  • 21 Mart 2015

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Sevgi Evlerinde Kalan Çocukların Doğum Günü Programına Katıldı

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık eşi Leman Kocacık ile birlikte,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Sivas OSB Sanayicileri Derneği (SOSAD) tarafından Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar adına düzenlenen doğum günü partisine katıldı.

Hisar Düğün Salonu'nda gerçekleşen programa, Vali Âlim Barut eşi Miyase Barut, Başsavcı Murat İrcal, Belediye Başkanı Vekili Fatih Şener,  Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ve eşi Deniz Aydın, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ve eşi Nilgün Kalaylı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Okçin Akşit ve eşi Funda Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve eşi Kadime Çalışkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Sivas Organize Sanayi Bölgesi Derneği Başkanı Göksel Aras ve dernek üyeleri, gönül elçileri, sevgi evleri yetkilileri ile sevgi evleri’nde kalan çocuklar katıldı. 

Vali Barut burada yaptığı konuşmasında Sivas Organize Sanayi Bölgesi Derneği başkan ve üyelerine düzenledikleri program için teşekkür ederek, “Fedakârlıklarından dolayı dernek başkanı ve değerli sanayicilerimize çok teşekkür ediyorum. Tabi ki memuruyla, işçisiyle, sanayicisiyle biz bir arada olmak zorundayız. Bir arada olduğumuz zaman bu millet ayakta durur, geleceğe güvenle bakar" diyerek  çocukların doğum gününü kutladı.

Programda daha sonra il protokolü tarafından çocukların hediyeleri takdim edildi.

21

Mart

2015

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B